Најновије

Милићевић: Трифуновић користи измишљене конструкције Вести

Потпредседник ГО СПС Ђорђе Милићевић изјавио је да члан Председништва ПСГ Сергеј Трифуновић користи трагедију Оливера Ивановића у политичке сврхе и пита се да ли је потребно дотле ићи како би се опстало на политичкој сцени.

Милићевић је изјаву о наводној умешаности председника Србије у убиство Оливера Ивановића окарактерисао као измишљене конструкције које нису само напад на председника већ и на државу и њене институције.

“Трифуновић крши сва могућа правила јавне политике, која би као јавна личност и политичар требало да поштује. Он крајње бескрупулозно злоупотребљава ову трагедију у политичке сврхе. Да ли је потребно дотле ићи како би се опстало на политичкој сцени? Овакав неморалан чин, нажалост потврђује де је спреман на све неко ко је одавно заборавио, или није ни научио, шта је суштина постојања политике”, рекао је Милићевић у писаној изјави.

Милићевић поручује Трифуновићу да се до политичких поена не долази на тај начин и да то није часна политичка борба.

“Уосталом, његову политику су грађани Србије већ оценили, тако да овај овакав политички потез говори само о томе какав је човек и колико му је до Србије стало”, навео је Милићевић.

Трифуновић је јуче рекао да нема сумњу да је Александар Вучић учествовао у убиству Оливера Ивановића, “у смислу да је барем знао да ће се то догодити, да је зажмурио, трепнуо, аминовао, можда чак и наручио”.

Извор:Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.