Milićević: Trifunović koristi izmišljene konstrukcije Vesti

Potpredsednik GO SPS Đorđe Milićević izjavio je da član Predsedništva PSG Sergej Trifunović koristi tragediju Olivera Ivanovića u političke svrhe i pita se da li je potrebno dotle ići kako bi se opstalo na političkoj sceni.

Milićević je izjavu o navodnoj umešanosti predsednika Srbije u ubistvo Olivera Ivanovića okarakterisao kao izmišljene konstrukcije koje nisu samo napad na predsednika već i na državu i njene institucije.

“Trifunović krši sva moguća pravila javne politike, koja bi kao javna ličnost i političar trebalo da poštuje. On krajnje beskrupulozno zloupotrebljava ovu tragediju u političke svrhe. Da li je potrebno dotle ići kako bi se opstalo na političkoj sceni? Ovakav nemoralan čin, nažalost potvrđuje de je spreman na sve neko ko je odavno zaboravio, ili nije ni naučio, šta je suština postojanja politike”, rekao je Milićević u pisanoj izjavi.

Milićević poručuje Trifunoviću da se do političkih poena ne dolazi na taj način i da to nije časna politička borba.

“Uostalom, njegovu politiku su građani Srbije već ocenili, tako da ovaj ovakav politički potez govori samo o tome kakav je čovek i koliko mu je do Srbije stalo”, naveo je Milićević.

Trifunović je juče rekao da nema sumnju da je Aleksandar Vučić učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića, “u smislu da je barem znao da će se to dogoditi, da je zažmurio, trepnuo, aminovao, možda čak i naručio”.

Izvor:Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.