Најновије

Милићевић: Ђиласа занима свака прилика да у политичком животу остане по сваку цену Вести

Писана изјава потпредседника ГО СПС Ђорђа Милићевића коју вам преносимо у целости:

Лидери такозване опозиције су се последњих дана поново активирали тобоже бринући о Србији и њеном напретку, њеној економској и политичкој стабилности. Данас се тим поводом оглашава Драган Ђилас, који „брине“ о спољном и унутрашњем дугу Србије, узимајући за право да је он тај који зна тачне податке. Наравно, није се јављао када су свакодневно објављивани подаци о економском напретку Србије о драстично смањеном броју незапослених, или када је ова власт обезбедила највећи директан прилив страних инвестиција, што је показатељ монетарне али и политичке стабилности у нашој земљи и јачања међународног угледа Србије. Да му је до Србије, а не само до власти стало, он би приметио шта је у Србији урађено – колико је инфраструктурних пројеката реализовано, колико путева и аутопутева саграђено, колико фабрика отворено.

Наравно, он је ту да критикује а не да похвали реформски курс Владе РС чији су темељи постављени 2014.године, па и по цену да је његов став потпуно неутемељен, без чињеница. Јер, како да схватимо другачије његову потребу да се супротстави чак и мишљењу Међународног монетарног фонда који је на основу егзактних показатеља дао зелено светло за повећање плата у јавном сектору. Међународни монетарни фонд је озбиљна међународна институција која своје ставове темељи на егзактним финансијским показатељима. И сигурни смо да се господин Ђилас не би супротстављао стручном финансијском мишљењу ММФ да је он на власти. Напротив, тада би то био позитиван став, али он мисли да је за њега и његове другаре са којима је скупа доживео политички дебакл, резервисано право на критику свега и по сваку цену.

Закључак је јасан, Ђиласу до бољег живота наших грађана није стало. Њега занима само свака могућа прилика да у политичком животу остане по сваку цену.

Поново заборавља да су грађани дали поверење онима којима верују, а не њему и његовим опозиционим другарима.

ПОТПРЕДСЕДНИК ГО СПС И ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ПГ СПС ЂОРЂЕ МИЛИЋЕВИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.