Најновије

Ђорђе Милићевић: Вук Јеремић упорно заборавља да се снага једне политичке партије мери демократски израженом вољом бирача Вести


Очигледно је да су власт, привилегије и медији једино што интересује, како за себе каже, “најјачег “опозиционара Вука Јеремића, који упорно заборавља да се снага једне политичке партије мери демократски израженом вољом бирача. Прича о некаквим изборним условима је само још једна у низу фарси и замајавања јавности, суштина је заправо страх од избора и изборног дебакла. Тешко ће успети и овога пута себе и своју опозициону елиту да представи као жртве и изазове било чије сажаљење.
То што се Јеремић данас одриче дојучерашњих политичких сабораца, сматрајући их непоузданим политичким партнерима сасвим довољно говори о њему, али то што не схвата шта је демократија, је потцењивање и омаловажавање грађана Србије.
Можете господине Јеремићу изигравати било какву опозицију, можете критиковати, радити шта год желите, али коме је више стало до Вашег мишљења. За нас је суштинско питање – како можете бити опозиција својој држави и својим грађанима?

Служба за информисање СПС