Милићевић: Брутална кампања против председника и његове породице Вести

Писана изјава потпредседника ГО СПС и шефа посланичке групе СПС Ђорђа Милићевића коју вам преносимо у целости:

Брутална кампања против председника Републике и његове породице наставља се и даље. Овога пута преко лажних профила на друштвеним мрежама, од стране оних који су подстакнути политиком једног дела опозиције, која се услед недостатка политичке моћи и утицаја своди на мржњу и насиље. Просто је невероватно колико мржње је садржано у језивим, монструозним речима и увредама упућених председнику Вучићу и његовој породици.

Колико неко треба да буде без части и без морала, па да оваквим речима вређа малолетну децу и породицу. У јавној политици није проблем када се не слажете са нечијом политиком, са резултатима те политике и када понудите боља решења за било који друштвени проблем, али да неко у недостатку својих идеја, својих програма и без икакве подршке грађана користи овако морбидан начин да се обрачунава са својим политичким противницима стварно је незабележено и у домену је неких других струка и других надлежних државних органа који би морали да ово спрече.

А ја бих, ове ботове, који стоје иза лажних профила, само питао – могу ли да се погледају у огледало они који сеју овакво зло? Каква ли их је невоља натерала да оволико мрзе, чак и недужну децу председника државе? Или сматрају да су сва средства дозвољена да се дође до политичких поена.

фото: К. Михајловић