Милићевић: Српској квази опозицији ништа није свето   Вести

Председник посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић осудио је нове претње Срђана Нога упућене председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици, наводећи да “српској квази опозицији и исфрустрираним политичарима ништа није свето”.
 
“Ного, доскорашњи Ђиласов коалициони партнер, који је за политичку јавност престао да постоји, сада не бирајући речи којима вређа, бира страшан, нељудски пут не би ли некако поново доспео у жижу јавност”, навео је Милићевић у саопштењу.
 
Каже да Ного исцртава мету на чело чланова породице председника Вучића и то у тренутку када је Вучић објавио рат мафији и организованом криминалу.
 
“Ово није политичко понашање, веч оличење најприземније и најбизарније негативне кампање која само говори о моралу и карактеру оних који су овакав пљави и неморални полититички маркетинг спремни да воде”, навео је Милићевић.
 
Он каже да су све присутнији примитивизам, говор мржње и насиље очигледно постали једино оружје оних који немају своје политичке програме, и аргументе.
 
Некадашњи функционер и посланик Двери, екстремно десних ставова и ексцесног политичког ангажмана, Срђан Ного, поново је упутио претње председнику Александру Вучићу, његовој породици, овај пут и деци, “прогнозирајући” им свима “трагичан крај”.
 
Ного је у емисји “Без устручавања” у продукцији КТВ телевизије рекао да ће Вучић имати трагичан крај, и не само он, већ и цела његова породица.

Извор: Танјуг