Вања Вукић: Србија ће имати пријатељске односе са Црном Гором Вести

Вања Вукић, шеф Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Бранка Ружића и члан председништва Социјалистичке партије Србије, био је гост у емисији “Београде, добро јутро”, на Студију Б. Истакао је да су институције у нашој земљи доказале колико се боре против коронавируса, као и да ће ускоро бити отворена болница у Батајници, која је завршена за четири месеца. 


“Агенција за лекове и медицинска средства Србије ће брзо преузети вакцине више произвођача, а постоји могућност да ће руска вакцина Спутњик V бити произведена у Торлаку”, рекао је Вања Вукић.
Министарство спољних послова Црне Горе недавно је саопштило одлуку о протеривању амбасадора Србије у Црној Гори Владимира Божовића. Према дипломатској ноти коју је Министарство спољних послова Србије упутило црногорском Министарству спољних послова, амбасадор Црне Горе у Београду Тарзан Милошевић проглашен је такође персоном нон грата, али је ова одлука убрзо повучена.

“Србија ће имати пријатељске односе са Црном Гором. Србија жели добросуседске односе, тако да амбасадор Црне Горе није протеран”, навео је Вања Вукић. 

Извор: Студио Б