Најновије

Дијана Радовић, Јустина Пупин Кошћал, Нина Павићевић и Дубравка Краљ у Народној скупштини Републике Србије за Објектив имају поруку за све грађане Србије Посланичка група

Дијана Радовић

,,Свим грађанима Србије желим добро здравље, годину у којој ћемо победити коронавирус, годину успеха и породичног осмеха. Да у години која је пред нама имамо више личне одговорности, међусобног уважавања, толеранције и поштовања различитости.”

Јустина Пупин Кошћал

“Можда нам је 2020. година одузела много тога, али нас је научила да ценимо живот много више. Желим вам да у наступајућој години уживате у сваком тренутку и да са вољеним и драгим људима стварате успомене, јер живот се не броји годинама, већ проживљеним успоменама и тренуцима који нам цртају осмех на лицу.”

Нина Павићевић

,,Драги грађани и грађанке, нека предстојећи празници свима донесу напредак, стабилност и успех на свим пољима. Наздравимо за животе нове, за годи е боље, за све што се срећа зове. За здравље и епоту, за све најлепше у животу. Проведите празничне дане у љубави и радости. Срећна Нова 2021! ”

ДУБРАВКА КРАЉ

,,Драги грађани Србије, нека вам 2021. година буде испуњена дивним емоцијама према ближњима, маштањима која свет чине лепшим, проткана младошћу коју сте сачували упркос проблемима и граничењима. Делимо све што имамо, јер кад се дели – више се има. Верујмо у љубав, правду и једнакост међу људима, јер сви смо ми посебни и различити, али чинимо једно јединствено људско језгро које може све!”

Извор: Објектив

Категорије: Посланичка група