Најновије

Вања Вукић: Србија ће увек бранити интересе свог народа Вести

Вања Вукић, шеф Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Бранка Ружића и члан председништва Социјалистичке партије Србије, био је гост у емисији ”Београде, добро јутро”, на ТВ Студио Б.

“Председник Републике Србије Александар Вучић и председник Народне скупштине Србије Ивица Дачић имали су добре односе са Трампом, као и сада са Бајденом. У односу САД и Србије се неће ништа променити. Надам се да ће се ситуација у САД смирити због народа који ништа није крив. Слободарски дух народа ће увек постојати”, истакао је Вања Вукић поводом актуелних дешавања у САД.

О односима Србије са суседним државама истиче да су односи са Мађарском одлични, као и да би такви требало да буду са свим нашим суседима. “Србија ће увек бранити интересе свог народа где год он живео”, рекао је Вања Вукић.

Упитан о пандемији коронавируса и вакцинацији, каже да не постоји начин да се сузбије пандемија осим имунизације становништва. Избор вакцине је ствар личне одлуке и савета лекара.

Поводом најрадоснијег хришћанског празника грађанима Србије је упутио честитку: “Свим верницима хришћанске вероисповести који Божић славе по јулијанском календару честитам празник, са жељом да ова година буде боља и успешнија”.

Извор: ТВ Студио Б