Најновије

Гостовање Ђорђа Милићевића на ТВ Хепи: Треба размишљати стратешки – у ком правцу ће Србија ићи након 2022, 2023, 2024. године Вести

Потпредседник ГО СПС и шеф посланичке групе у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић био је гост “Добро Јутро Србијо” на ТВ Хепи.

Он је за ТВ Хепи поручио да дефинитивно јака и економски стабилна Србија, Србија која мисли својом главом, која има свој став, која води спољну политику, која је у најбољем интересу грађана Србије, која не жели да квари односе са традиционално пријатељски оријентисаним државама, не само да не одговара појединим државама, него не одговара ни онима који су у Србији, који полазе од тезе што горе по Србију то боље по нас.

Коментаришући аферу прислушкивање, потпредседник СПС Ђорђе Милићевић је изјавио: „Полако се у Србији плете мрежа, полако падају маске, нису још до краја пале, али полако падају маске, полако почињемо да схватамо да дефинитвно могу да сарађују и они за које нам је било незамисливо и непојмљиво да могу сарађивати и могу имати било какву спрегу, они имају само један јасан циљ а то је дестабилизација Србије“.

На који начин дестабилизовати Србију?

„2022. година је изборна година, први корак дестабилизације Србије јесу председнички избори, покушати кроз председничке изборе дестабилизовати Србију“, рекао је Милићевић.

Он је додао да то што је госпођа Хркаловић одбила полиграф, да то апсолутно не значи ништа. Да ће надлежни органи и надлежне институције свакако дати одговор на сва суштинска питања.

„Ја сам дубоко убеђен да ово има далекосежније циљеве од кавчанског клана, то је само један од. Не желим да верујем да сам у праву, не желим да кажем да сам у праву, али сам потпуно убеђен да се све своди на унутрашње потребе, на унутрашњу политичку борбу, унутрашњу повезаност, можда и политичара са мафијом, али оставимо то надлежним органима и надлежним институцијама“, изјавио је потпредседник СПС.

Милићевић је рекао да сви они који су у политици и схватају важност и значај политичке стабилности те 2022. године, не смеју да размишљају страначки и партијски, већ треба да размишљају стратешки – у ком правцу ће Србија ићи након 2022, 2023, 2024. године, а то заправо значи да се по сваку цену сачува политичку стабилност у Србији након председнички, градских и парламентарних избора.

Извор: ТВ Хепи