Најновије

Владан Заграђанин примио је делегацију Социјалистичке партије Републике Српске коју је предводио Срђан Тодоровић Вести

Председник Извршног одбора Социјалистичке партије Србије Владан Заграђанин примио је у посету делегацију  Социјалистичке партије Републике Српске коју је предводио Срђан Тодоровић потпредседник Социјалистичке партије.

Заграђанин је упутио подршку, у своје и у име Социјалистичке партије Србије, братској Социјалистичкој партији и њеном кандидату за градоначелника Добоја другу Срђану Тодоровићу, на поновљеним локалним изборима, заказаним за 21.2.2021. године.

Позивамо све Добојлије да изађу на предстојеће изборе и свој глас и поверење дају човеку који ће својим знањем и ентузијазмом на најбољи начин заступати њихове интересе.

Опште је познато да је Добој остао у саставу Републике Српске као последица мудре и државотворне политике Слободана Милошевића вођене приликом потписивања Дејтонског споразума.

Тодоровић је истакао, да је за Социјалистичку партију и њега лично веома значајна подршка братске Социјалистичке партије Србије и додао да је сарадња СПС и СП гаранција за бољи и сигурнији живот свих грађана и стабилност Републике Српске и Србије.

Договор је да ће се сарадња две партије левице наставити и у будућности, а биће конкретизована низом састанака и посета руководстава у наредном периоду предвођених двојицом лидера Дачићем и Ђокићем.

Дефинисани су заједнички циљеви у политичком деловању, побољшање стандарда грађана, очување Републике Српске и спречавање било какве промене Дејтонског споразума на штету српског народа.

Састанку је присуствовао и председник регионалног одбора Социјалистичке партије за Херцеговину Слободан Чомић

Информативна служба СПС