Најновије

Вања Вукић: Вакцина је цивилизацијска тековина и једино на тај начин можемо сузбити епидемију коронавируса Вести

Вања Вукић, шеф Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије Бранка Ружића и члан председништва Социјалистичке партије Србије, гостовао је у емисији “Београде, добро јутро”, на ТВ Студио Б.

Честитао је полицији на ефикасној акцији откривања починиоца поводом претњи председнику Републике Србије Александру Вучићу и његовој породици.

Како истиче, приликом недавног откривања Споменика Стефану Немањи је било ангажовано 850 полицајаца. “Србија је озбиљна и безбедна земља и у наредном периоду ће бити безбеднија”, казао је Вања Вукић.

“У првих 100 дана Владе се показало да сви државни органи раде свој посао. Цео тим састављен од представника Спрске напредне странке и Социјалистичке партије Србије ради у интересу грађана Србије. Сва министарства раде као један озбиљан тим, на челу са председником, што је довело до тога да међу првима у свету обезбедимо вакцине, одмах после Велике Британије. Вакцина је цивилизацијска тековина и једино на тај начин можемо сузбити епидемију коронавируса”, навео је Вукић.

“Треба да покажемо да су Срби увек били на правој страни током свих ратова и да смо један слободољубив народ који брани своје интересе”, рекао је о филму “Дара из Јасеновца”.

Извор: Студио Б