Најновије

Изборна листа ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС), ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС) званично започела изборну кампању у Зајечару Локал

Изборна листа ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС), ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС) 8. марта, на дан жена званично почиње кампању за локалне изборе у Зајечару.

Млади народни посланици СПС-а Угљеша Марковић, Дубравка Краљ, Дијана Радовић, Нина Павићевић и Борис Новаковић дошли су да подрже листу и у разговору са грађанима делили пригодне поклоне поводом празника.
„Социјалистичка партија Србије и њен програм се зна. Образовање за све, здравство за све, социјална правда, једнака шанса за све су неке вредности које ми поштујемо одувек. Управо је то нешто на чему ћемо заснивати нашу кампању. Грађанима смо представили детаљан програм за који ћемо се залагати и идеје које ћемо да реализујемо. Упознали су се грађани са кандидатима. Наш кандидат за градоначелника је професор математике и директор зајечарске Гимназије проф. Срђан Станојевић, мислим да је то прави избор, јер човек долази из просвете. Решили смо да предложимо кандидате и за неке друге функције, као председник Скупштине, због нашег партијског угледа. Желимо и да покренемо међупартијски живот у Зајечару, на задовољство свих грађана”, рекао је др Мирко Николић, други на листи СПС – ЈС и кандидат за председника локалне Скупштине.
„Како бисмо промовисали своје идеје симболично смо изабрали овај датум за почетак кампање. Желимо да промовишемо наше идеје левице, као што су једнакост и социјална правда. Ми смо испитивали наше суграђане у граду и селима, видели шта недостаје и шта би они хтели. Све смо то унели у наш програм. Резултати рада наше коалиције су видљиви. Радили смо пре свега на осавремењавању школа, велики број школа је опремљен. Остварили смо изузетне резултате у здравству, граде се болнице. Потрудићемо се да у наредном периоду покушамо да обезбедимо што више радних места. Трудили смо се да на својим радним местима допринесемо максимално заједници. Желимо да са свима сарађујемо”, рекао је Срђан Станојевић, кандидат за градоначелника, СПС-ЈС.

Извор: Источне вести