Најновије

Саопштење ОО Звездара поводом напада Бранислава Ивковића Београд

Социјалисти Звездаре најоштрије осуђују нападе Бранислава Ивковића на нашег лидера Ивицу Дачића који је Социјалистичку партију Србије вратио тамо где јој је и место.

Да подсетимо, Бранислав Ивковић је давно заборављени политичар, особа која је поделила посланички клуб Социјалистичке партије Србије и од 37 посланика одвојио пар посланика, неко ко је покушао да подели и преузме Социјалистичку партије Србије од Слободана Милошевића по налогу ДОС-а који му је вероватно и обећао помоћ у томе као награду за издају и хапшење тадашњег председника.

Социјалисти звездаре питају данас Бранислава Ивковића да ли постоји узрочно последична веза између скидања имунитета ради кривичног гоњења и покушаја насилног преузимања Социјалистичке партије Србије. Да ли сте зарад одустајања од кривичног поступка издали Слободана Милошевића и његову породицу и покушали да разбијете Социјалистичку партију Србије?

Чланство је то препознало и јасно дало легитимитет Ивици Дачићу да води странку. Захваљујући Ивици Дачићу Социјалистичка партија Србије није избрисана, није подељена, већ напротив је постала стабилна и јака политичка партија доследна својим идеалима и програму.

Ивица Дачић је доказао своју љубав према земљи, према партији. Оно што је за партију и државу Србију учинио председник Дачић не може се ни мерити ни поредити са делима оних који су недостојни како њега тако и партије.

Председнику Ивици Дачићу ствари као што су издаје, рушења, поделе нису се могле десити никад, док пучисти Браниславу Ивковићу је изгледа то био метод и начин борбе. Срећом по социјалисте Ивица Дачић је ту где јесте председник Социјалистичке партије а бивши ће увек бити бивши, на маргини , којих ће се неки пут неко сетити али и опет препознати као издајнике.

ОО Звездара

Категорије: Београд|Локал