Најновије

Саопштење Покрајинског одбора СПС КиМ Локал

Поводом напада Бранислава Ивковића на телевизији Пинк на председника Ивицу Дачића Социјалисти Косова и Метохије најоштрије осуђују неистине, клевете и инсинуације које је изрекао том приликом.

Ивица Дачић је својим деловањем и активностима вратио СПС на место које јој припада. 

Бранислав Ивковић је давно заборављени политичар, неко ко се бавио поделама, и покушајима да преотме Социјалистичку партију Србије од Слободана Милошевића по налогу ДОС-овог режима који му је и помагао у томе за награду издаје и хапшења тадашњег председника. Члановима и симпатизерима Социјалистичке партије је добро познато рушилачко и реметилачко деловање унутар СПС-а, јер је њему партија служила искључиво за остварење личних интереса.

Ивица Дачић се борио за јаку, стабилну, неподељену Социјалистичку партију која је доследна својим идејама и програму. Социјалисти Косова и Метохије су то препознали и јасно дали и дају легитимитет  Ивици Дачићу да води странку.

Социјалисти Космета председнику Дачићу одају посебно признање за доказани патриотизам, родиљубље и пожтрвованост које је изказао као министар спољних послова Србије када је 19 земаља преиспитало своју одлуку и повукао признање лажне државе Косово. Оно што је за партију и државу Србију учинио председник Дачић не може се ни мерити ни поредити са делима оних који су недостојни како њега тако и партије.

Такође, посебни су резултати и доприноси Ивице Дачића за опстанак Срба на Косову и Метохији протеклих двадесет година.

Председнику Ивици Дачићу манир нису поделе, издаја и рушења. Али Бранислава Ивковића Социјалисти и историја ће памтити као пучисту који је данас на маргини политичког живота Србије.

Срећом по нас Ивица Дачић је данас председник Социјалистичке Партије Србије која је стабилна, јединствена и која има своју будућност у политичком животу Србије.

Информативна служба Покрајинског одбора СПС КиМ

Категорије: Локал