Најновије

Милићевић: Лош покушај Веселиновића да се скрене пажња јавности са суштине Вести

Писана изјава потпредседника ГО и председника посланичке групе Социјалистичке партије Србије у Народној скупштини РС, Ђорђа Милићевића коју вам преносимо у целости:

Јасно је да се питањима имовине Јанко Веселиновић, бави не зато што брине да ли је у питању државна имовина, већ зато што мисли да би једнога дана ту имовину могао да присвоји, као што је ДОС после петог октобра то чинио тако што су за по три евра својим пријатељима поделили најзначајнија предузећа, од цементара и шећерана до распродаје државних зграда. Последице свега тога, и 20 година после двехиљадите – и данас трпе грађани Србије.

На његову жалост, неће он никада добити другу шансу да о било чему одлучује у Србији, јер су грађани одавно препознали политички профил оних којима никада ни до Србије, ни до државних интереса није стало.

Не требају такве „препознатљиве“ политичке личности да брину о имовини Социјалистичке партије Србије која ради све у складу са законом. Требало би више да буде забринут за порекло имовине својих политичких гуруа.

Тридесет је година од успостављања вишестраначког система у Србији а дуго година је ДОС био господар наших живота и контролисали су све и врло је интересантно да су се тек данас сетили имовине СПС. Лош покушај да се скрене пажња јавности са суштине, јер цела имовина СПС је мања од имовине његових политичких пајтоса коју су стекли у време вршења власти, што ће врло брзо, уверени смо, потврдити надлежни органи.

Иначе, нама је у потпуности јасна фрустрација ових назовите политичара према Социјалистичкој партији Србије, јер је за њих мисаона именица да је једна политичка странка већ 30 година релевантан политички чинилац на политичкој сцени Србије.

Вероватно заплашени уметничком формом серијала посвећеног Слободану Милошевићу сада желе да кроз њихову петооктобарску реторику прикрију истину коју ће време и историја потврдити.

И немамо више намеру да на било који начин полемишемо са припадницима неких покрета и квазиполитичких опција који су плусквамперфекат политичке сцене.

потпредседник ГО и председник посланичке групе СПС у НСРС

Ђорђе Милићевић