Милићевић: Сваког дана сам захвалан Богу што ми је дао други живот Вести

Потпредседник ГО и шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић, који је пре две године преживео тешку саобраћајну несрећу, објавио је на свом Инстаграм налогу снимак свог првог радног дана у парламенту након опоравка и захвалио свима који су током тешког периода опоравка били уз њега.

  • На данашњи дан пре две године, након опоравка од тешке саобраћајне несреће коју сам доживео, вратио сам се својим радним обавезама и задацима у посланичке клупе како бих наставио да се борим за бољи живот грађана Србије. Политика је мој начин живота и моја жеља је била само да што пре наставим тамо где сам стао – да се борим за наше националне и државне интересе, како политиком за коју се залаже владајућа коалиција, тако и законима које доносимо у Скупштини Србије. Сваког дана сам захвалан Богу што ми је дао “други живот” и омогућио да сада већ сигурним кораком, уздигнуте главе, јаснијом и одлучнијом визијом наставим да идем ка том циљу. Невероватан дочек који сам доживео од својих колега, након свог повратка, остаће урезан дубоко у сећању. Хвала свима – написао је Милићевић.

Објавио је и снимак који показује како су му тада колеге, народни посланици, упутили громогласан аплауз када се вратио у парламент.

Подсетимо, Милићевић је новембра 2018. године имао тешку саобраћајну несрећу у којој су једва живе главе извукли и он и возач Дејан Јаковљевић.

Милићевић је провео неколико месеци у болници где је неколико пута оперисан. Иако су му доктори давали слабе шансе да преживи, он се успешно опоравио.

Извор: Курир