Милићевић: Део опозиције не бира средства да доспе у јавности Вести

Писана изјава потпредседника ГО и председника Посланичке групе СПС Ђорђа Милићевића коју вам преносимо у целости:

Политичарење и политичка представа самозваних лидера опозиције данас у Јагодини, са све скупљеним страначким активистима из различитих градова Србије, говори у прилог томе да се жели извршити притисак на надлежне органе и институције.

Да ли је то оно савремено, демократско друштво, владавина права и независно судство за које се ова дружина залаже?

Одакле потреба да се на овакав начин прикупљају политички поени ако се стварно брину за жртве?

Да се брину о жртвама, најпре би са сведоцима отишли код тужиоца и понудили доказе, а не започели прљаву кампању против Драгана Марковића Палме, баш данас када из Брисела стижу сјајне вести за грађане Србије.

Очигледно узнемирени успесима Србије, посебно након данашњих дипломатских активности председника Републике, они више не бирају начин на који покушавају да баце сенку на јасне и видљиве резултате европског пута Србије, при томе не бирајући средства да по сваку цену буду присутни у јавности.

То што раде није за политиканство већ за надлежне органе,  од којих Драган Марковић Палма није никада бежао нити се скривао.

Очигледно да поједини квази политичари дефинитивно не схватају да су грађани одавно препознали и на прави начин оценили политику – „Што горе по Србију, то боље по нас“.