Најновије

Милићевић: Медији у Србији слободни, али нису лишени било какве одговорности за оно што објаве Вести

Шеф Посланичке групе Социјалистичке партије Србије у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић оценио је да се ширење лажи и напада на породицу председника државе Александра Вучића не може називати слободом медија, већ обрачуном са политичким неистомишљеницима.

Поједини политичари чије је време одавно прошло никако да се помире са том чињеницом да су нестали са политичке сцене Србије, како својим личним избором, тако и вољом грађана Србије, наводи се у писаној изјави Милићевића.

Они и даље контролишу и управљају одређеним медијима и преко њих шире бруталне неистине, лажи и нападе на рачун чланова породице председника државе, Александра Вучића, а овог пута мета напада је, као и више пута до сада ,био његов син Данило, нагласио је он.

Медији у Србији јесу слободни, нагласио је Милићевић, али то не значи да су лишени било какве одговорности за оно што напишу и објаве.

Породица је стуб и основ читавог друштва и државе, најсветија ствар на свету. Ударајући на децу зарад добијања политичких поена, ови квазиполитичари и медији показују одсуство сваког поштовања и да им ништа није свето, нагласио је Милићевић.

Извор: ФоНет

фото: СрбијаДанас