Најновије

Гостовање Ђорђа Милићевића на ТВ Пинк: Светске силе одавно није брига за резолуцију 1244 Вести

Потпредседник ГО и председник посланичке групе СПС у Народној скупштини Ђорђе Милићевић и уредник дневног листа српски Телеграф Дражен Остојић су овог јутра за Ново јутро, коментарисали најактуелније теме данашње штампе, где су се дотакли и Америчког наоружавања Приштине, супротно резолуцији 1244.

Поводом наоружавања Приштине од стране Америчких снага, Милићевић истиче да је то начин кршења резолуције 1244 савета безбедности УН. Он додаје да је све што се дешава, део стратегије великих сила и западних земаља, а да један правац стратегије, иде ка криминализацији породице председника Србије.

Одавно светске силе није брига за резолуцију 1244 савета безбедности УН. Рекао бих да је ово део осмишљене стратегије великих сила и западних земаља, и тај правац иде ка председнику Србије и некако, анализирао сам то, та стратегија иде у два правца. Један прававац иде ка извршењу притиска на државе које нису прихватиле КиМ, а други је да се настави криминализација породице председника Александра Вучића, из разлога што он није фактор стабилности, већ фактор политичке стабилности и у региону. Није реч о донацијама у ковиду, већ и у поверењу – објаснио је Милићевић.

Поводом политике председника Србије Александра Вучића, Милићевић подвлачи да председник има само један интерес, а то су грађани и држава.

Нису навикли да им неко говори истину и да тог некога није битно за политички рејтинг. Он има само један интерес, грађане и државу – додао је Милићевић.

Милићевић истиче да нико не жели јаку Србију, а да ће ускоро, за све лоше што се дешава Србији, бити усмерено ка председнику, који са тим нема везе.

НИКО НЕ ЖЕЛИ ЈАКУ СРБИЈУ


Пред Србијом су велика искушења изазови и дешавања. Нико не жели јаку Србију, а ја очекујем да ће врло брзо Александар Вучић бити крив за све оно лоше. Ево, амерички ББЦ држи нон – пејпер на наслову данима, а ми са тим немамо везе – настављао је Милићевић.

Извор: ТВ Пинк