Најновије

Милићевић: Снежани Пауновић упућена претећа и увредљива порука Вести

Писана изјава потпредседника ГО и председника посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђа Милићевића, коју вам преносимо у целости:

Као јавне личности носимо велику одговорност за дужности које као представници народа обављамо, али нажалост често смо изложени не само критикама, већ и бруталним претњама и срамним увредама.

Ноћас је на мети лажних фејсбук корисника била народна посланица Снежана Пауновић, заменица председника посланичке групе Социјалистичке партије Србије у Народној скупштини. Са једног лажног фејсбук профила упућена јој је претећа и увредљива порука какву сигурно нико цивилизован не би послао једној жени, само зато што храбро, смело и патриотски говори о страдању свог народа и своје државе, а говори само истином и чињеницама.

Веровали смо да је истина у интересу свих нас у региону. Међутим, изгледа да они који се крију иза лажних профила на друштвеним мрежама и немају своје име и презиме, боје управо те истине. Ваљда мисле да ће оваквим нечасним и претњама и уличарским речником пуним несхватљиве мржње, угушити истину. Није то могуће лажна господо са лажних профила, колико год такве кукавице као ви то прижељкујете. Јасно је да другачији речник ви не познајете и то нека вама служи на част, ако знате шта част значи.

Ђорђе Милићевић