Најновије

Гостовање Вање Вукића на ТВ Студио Б: Опозиција нема програм, само оптужује власт Вести

Вања Вукић, шеф Кабинета првог потпредседника Владе Републике Србије и члан председништва Социјалистичке партије Србије, гостовао је у емисији “Београде, добро јутро”, на ТВ Студио Б и говорио о актуелним темама.

О односима са Црном Гором је истакао да су Црногорци наш братски народ и тако ће остати докле год та два народа то желе.

Говорећи о Косову и Метохији, навео је да Србија од Бриселског споразума поштује све споразуме које је потписала. “То се односи и на Вашингтонски споразум, који ће наша земља поштовати све док га и друга страна буде поштовала”, казао је Вукић.

“Балкан је увек био средиште политичких превирања. Србија води своју политику. Данас многи покушавају да Србију привуку у неки блок, а када постанете део неког блока, више нису интереси народа у првом плану, тако да Србија у томе неће учествовати”, додаје Вукић.

“На власт се долази на основу програма и политике коју водите. Опозиција нема програм, него само оптужује власт за све што је до сада урадила. Београд је данас потпуно другачији, модеран град и наставиће да се мења и модернизује. Метро ће ускоро почети да се гради и завршиће се”, рекао је Вања Вукић.

Побољшање стандарда грађана се не огледа само у плати, већ и у изградњи путева и институција попут ургентних центара, болница и друго.

“Повећавају се капацитети и прави се модеран здравствени ситем, захваљујући овој власти и доброј сарадњи председника Републике Србије Александра Вучића и председника Народне скупштине Србије Ивице Дачића, као и сарадњи целог тима у Влади”, закључио је Вукић.

Извор: РТВ Студио Б