Најновије

Гостовање Ђорђа Милићевића на ТВ Пинк: Ово друштво зна да препозна праве вредности, резултате и приоритете Вести

Задали су први ударац и на томе неће стати. Ипак, председник Вучић ће им одговорити већ сутра у 21 сат на ТВ Пинк, изјавио је потпредседник ГО и председник посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић за “Ново јутро”.

Ђорђе Милићевић, народни посланик, осудио је бескрупулозан и лицемерни напад на председника Александра Вучића, који је имао јасан циљ, формиран када је најављена жестока борба власти против криминала и корупције.

  • Циљ је дестабилизација Србије, а фактор стабилности у овом тренутку је председник Вучић – каже Милићевић за “Ново јутро”.

Оцењује да, увек када је потребно изазвати неку дестабилизацију у држави, појављује се “Крик”. Дубоко је убеђен, каже, да ово друштво и држава знају да препознају праве вредности, резултате и приоритете.

Додаје да председник није имао намеру да се меша у ток истраге, будући да је Србија уређена, правна држава и да се тиме баве надлежне институције.

  • Ипак, они су задали први ударац! Ударили су на Александра Вучића као на фактор политичке стабилности, покушавајући да криминализују председника и његову породицу. На томе се неће зауставити. Први су ударили, али ће добити одговор, већ у суботу у 21 сат на ТВ Пинк – каже Милићевић.

Извор: ТВ Пинк