Најновије

Милићевић: Какве везе организовање побуна ради доласка на власт има са демократијом, госпођо Тепић? Вести

Саопштење за медије потпредседника ГО и председника Посланичке групе СПС у Народној скупштини Републике Србије Ђорђа Милићевића, које вам преносимо у целости:

Просто је невероватно са колико острашћености Мариника Тепић говори о побуни као њеном оригиналном начину долажења на власт. Она владајућој коалицији даје ултиматум – или направите изборне услове који мени одговарају, или организујем побуну.

Онај који је изгубио има право да се љути, и то је демократски, али да питамо Тепићку какве везе организовање побуна ради доласка на власт има са демократијом. Додуше и Мариника и њени истомишљеници из борда квази опозиције су навикли да на улици преузимају власт. Њихова улична демократија већ је виђена 5. октобра. Тада су успели да обману грађане да ће са ДОС-ом живети боље. А онда су Србију довели до просјачког штапа продајући најбоља предузећа за два евра и затварајући домаће банке. Грађани сем обећања ништа друго нису добили од ДОС-овог 5. октобра, тако да их је тешко више преварити.

Мариникина претња побуном је вероватно последње оружје које могу да употребе да би политички преживели. Очигледно погрешно. Јер, стварно се питамо који би то изборни услови могли да доведу Маринику Тепић на власт. Ни једни, на њену жалост.

Ђорђе Милићевић

потпредседник ГО и председник Посланичке групе СПС у НСРС

фото: СрбијаДанас