Најновије

Антић: Вучић и његова породица отворена и незаштићена мета за претње и увреде политичких противника Вести

Медијски борци лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и његове функционерке Маринике Тепић, Марко Видојковић и Ненад Кулачин псовали су мајку председника Србије Александра Вучића. Поводом овога огласио се потпредседник ГО Социјалистичке партије Србије Александар Антић истичући да су Александар Вучић и његова породица незаштићена мета.

– Председник Александар Вучић и његова породица годинама су отворена и незаштићена мета за претње и најниже увреде његових политичких противника, али то што је на његов рачун изговорио Марко Видојковић прешло је сваку границу. Под маском забављача којем је баш све дозвољено, овај човек годинама вређа председника Републике најприземнијим речима, да би му сада упутио незамисливе псовке и увреде – напоменуо је Антић.
Истакао је да се то није десило на улици или у кафани него јавно преко медија под контролом Драгана Ђиласа и његових партнера.

– Шта је следеће што треба да буде изговорено на овим медијима против председника Вучића да би га заштитило неко новинарско удружење или нека од међународних организација које сваког дана мере слободе и пристојност на српској политичкој сцени? Кочијашке псовке и отворене претње на рачун председника Вучића и његове породице од данас су једина политика коју против њега имају његови противници. Изгледа да је то одувек била, а сада је само постала јавна. Ово је најбољи пример у каквој прљавштини би се нашла Србија када би је водила псовачка и претећа политика.

Извор: Објектив.рс