Најновије

Социјалисти подржали Српску листу КиМ Вести

Делегација Социјалистичке омладине Србије данас је заједно са чланом ИО ГО СПС Миланом Аритоновићем посетила КиМ и дала подршку Српској листи као и нашим кандидатима на локалним изборима који ће бити одржани 17. октобра.

У оквиру посете, Социјалистичка омладина Србије одржала је састанак са кандидатима за одборнике, Филипом Ђорђевићем и Милицом Филиповић из Ранилуга и Ненадом Савићем и Божом Станојевићем из Косовске Каменице, са којима су након састанка обишли манастир Драганац и посетили цркву Св. Николе у Косовској Каменици.

Председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, који је предводио делегацију, овом приликом истакао је да Косово и Метохија представља душу нашег опстанка, доказ нашег постојања и питање наше будућности. 

„Наш народ, који живи у јужној српској покрајини, представља последњи бедем векова историје и традиције бића српског народа. Данас смо заједно са чланом ИО ГО СПС, Миланом Аритоновићем дали подршку Српској листи на Косову и Метохији као и нашим кандидатима за одборнике у оквиру ње, на Косовско – поморавском округу, у општинама Косовска Каменица и Ранилуг. Њихова истрајност и енергија су надахнуће и подстрек да Србија живи и постоји док и последњи Србин тамо живи“, нагласио је Марковић.

У делегацији су били потпредседници Социјалистичке омладине Србије Дијана Радовић и Филип Букилић.

Информативна служба ГО СПС