Најновије

Социјалистичка партије Србије задовољна резултатом на локалним изборима у Неготину и Мионици Вести

Социјалистичка партије Србије је задовољна резултатима које је постигла на локалним изборима који су одржани у општинама Неготин и Мионица. Бирачи су, својим гласовима, још једном потврдили да је Социјалистичка партија Србије друга странка по снази у Србији.

Желимо да се захвалимо свим грађанима и грађанкама који су гласали за изборне листе на којима су се налазили кандидати СПС.

На локалним изборима у Неготину убедљиву победу однела је коалиција СНС-СПС и изборна листа „Александар Вучић-За нашу децу-Ивица Дачић“ са преко 75% освојених гласова.
У Мионици је победила коалиција окупљена око СНС са освојених 71,3% гласова, док је листа „Ивица Дачић-СПС-СРС“ освојила 11,2% гласова.

Данашњи резултати су још једна потврда исправности политике коју води Социјалистичка партија Србије и потврда јачине поверења коју грађани имају у председника СПС Ивицу Дачића. Успешним наступом на данашњим изборима, СПС је учврстила своје бирачко тело и још једном доказала да је рејтинг партије двоцифрен и стабилан.

Социјалистичка партија Србије честитита председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци на оствареном одличном изборном резултату.

Служба за информисање ГО СПС

Категорије: Вести|Саопштења