Најновије

СПС и СНС настављају добру сарадњу и у будућности Вести

У седишту Српске напредне странке (СНС) одржан је састанак руководстава Српске напредне странке (СНС) и Социјалистичке партије Србије (СПС), које предводе лидери Александар Вучић и Ивица Дачић. Вучић је по завршетку састанка рекао да постоји добра воља у обе политичке партије да наставе са сарадњом.

„Наша сарадња ће бити настављена, а у ком облику и којим форматима ћемо вас обавештавати у наредним периоду“, каже Вучић.

Одржали смо састанак са представницима СПС, разговарали о будућим активностима, о политици коју треба да водимо и како Србија треба да изгледа у наредном периоду, рекао је Вучић.

Договорено је формирање сталне радне групе између две политичке партије које би требало да раде на усаглашавању свих политичких процеса.

Договорена је и припрема политичког споразума за будућност како после избора да делују заједнички, како да осигурају наставак промена.

Постоји добра воља у обе политичке партије да наставе са сарадњом, да она увек буде продубљена и истовремено донесе много тога доброг грађанима Србије. То што ће политичке партије радити једну или другу ствар није важно ако се не постижу најбоље ствари за наш народ. Разговори иди у најбољем могућем смеру. Заједничка сарадња биће настављена, а у ком облику и форми, биће одлучено у наредном периоду.

У делегацији СНС били су Александар Шапић, Дарко Глишић, Милош Вучевић, Миленко Јованов и Марија Обрадовић, а накнадно се прикључила и премијерка Ана Брнабић.

Социјалисте, поред председника Ивице Дачића, заступали су председник ИО ГО Владан Заграђанин и потпредседници ГО Александар Антић, Душан Бајатовић, Жарко Обрадовић, Ђорђе Милићевић и Новица Тончев.

Извор: Танјуг