Најновије

Ивица Дачић у Бору: Борски и Зајечарски округ успешно негују идеје социјалне правде и једнакости Вести

Председник СПС Ивица Дачић састао се са руководством градских и општинских одбора Борског и Зајечарског округа у оквиру организационих састанака поводом предстојећих избора.

На састанку у Бору присуствовали су и потпредседник ГО СПС Новица Тончев, директор стручне службе Ђорђе Чабаркапа, чланови председништва Вања Вукић и Никола Шаиновић, председник Омладине Угљеша Марковић.

„Борски и Зајечарски округ за нас имају посебан значај, не само због тога што овде имамо верно чланство и гласаче 30 година уназад, већ и због тога што овај крај успешно негује наше идеје социјалне једнакости и правде и представља светли пример континуитета социјалистичког развоја. Данашњим, другим по реду, састанком настављамо координацију и припреме за предстојеће изборе са намером да детаљно сагледамо проблеме, потребе и специфичности сваког округа у Србији. Када је Неготинска крајина у питању, свакако један од приоритета нашег програма и даљег деловања биће и појачане активности и већа пажња коју ћемо да посветимо питању заштите животне средине“

Информативна служба ГО СПС