Најновије

Ивица Дачић у Панчеву: Наши досадашњи резултати су најбоља кампања за изборе који предстоје Вести

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и председник Покрајинског одбора СПС Душан Бајатовић одржали су у Панчеву састанак са социјалистима из Севернобанатског, Јужнобанатског и Средњебанатског округа, у циљу дефинисања и утврђивања даљих корака за предстојеће изборе.

Досадашњи резултати су најбоља кампања за изборе који предстоје, СПС ће подржати Александра Вучића, кандидата свог дугогодишњег коалиционог партнера на председницким изборима, док ће се за изборе на осталим нивоима свакако договарати са коалиционим партнерима о начину учествовања, рекао је Дачић. „Полако се припремамо унутар странке, бирамо најбоље кандидате за посланичку листу, анализирамо резултате и дефинишемо будуће кораке“.

Такође, председник Социјалистичке партије, Ивица Дачић,  искористио је прилику да пред сутрашњи референдум још једном позове све грађане да изађу и гласају за промену Устава, јер је како је рекао излазак на референдум у интересу свих грађана како би добили бољи и ефикаснији правосудни систем.

„Ова власт је показала колико јој је важно ефикасно и независно правосуђе, одрекли смо се овлашћења, односно привилегија да Скупштина бира судије и тужиоце. Деценијама је било примедби на овај начин избора и рад правосуђа, сада имамо прилику да то исправимо и зато позивам све грађане да сутра изађу на референдум и заокруже ДА.


Састанку су присуствовали и потпредседници Бранко Ружић и Александар Антић, потпредседница ИО Александра Ђанковић, чланови председништва Снежана Пауновић и Угљеша Марковић и посланице НСРС Дубравка Краљ и Јустина Пупин Кошћал.

Информативна служба ГО СПС