Најновије

Гостовање Ђорђа Милићевића на ТВ Пинк: Ухапсити што пре атентаторе на председника Вучића Вести

Потпредседник ГО и шеф посланиче групе СПС у НСРС Ђорђе Милићевић, говорећи у Јутарњем програму на ТВ Пинк о покушају атентата на председника Србије Александра Вучића који је био планиран за фебруар, рекао је да надлежни органи морају реаговати и што пре да нађу оне који су прислушкивали председника, а потом и планирали атентат на њега.

Милићевић се запитао и ко је организовао Звицерову групу, односно ко је на врху пирамиде. Додаје и како је потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић пројекат листа и телевизије „Вијести“ чији су власници Драган Ђилас и Драган Шолак.

Најпре, став СПС-а и Ивице Дачића по том питању је још првог дана био јасан, да надлежни органи што пре морају одреаговати и да што пре морају наћи оне који су већ нарушили Уставни поредак јер су прислушкивали председника, а потом и планирали атентат на њега. Па није сам Звицер организовао групу која ће извршити атентат на председника, постоји неко на врху пирамиде. Ко је Дритан Абазовић? Највећи број каже да је он пројекат Вијести, а знате ли ко је власник Вијести? Сорош, а потом Ђиласова и Шолакова компанија. И он је пројекат приватног капитала и једног дела међународне заједнице – казао је Милићевић.

Извор: ТВ Пинк