Најновије

Саопштење за јавност Социјалиста КиМ Локал

Данас је у Грачаници одржан Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије, којим је председавао председник одбора Звонимир Стевић. Одбору је присуствовао члан извршног одбора Социјалистичке партије Србије, Слободан Милошевић.

Одбору су присуствовали председници и представници 20 градских и општинских одбора Социјалистичке партије Србије са простора Косова и Метохије.

Сам одбор је почео минутом ћутања, како би се одала почаст приминулом другу Ђури Лазићу, истакнутом члану Социјалистичке партије Србије, градског одбора Гњилане.

На одбору је анализирана политичка ситуација на простору Косова и Метохије, са посебним освртом на деловање партијских организација Покрајинског одобора.

Главна тема одбора су били предстојећи парламентарни, председнички и градски избори заказани за 03.04.2022 године.

Покрајински одбор је констатовао чињеницу да пет кандидата за посланике у Народној скупштини Републике Србије, са простора Косова и Метохије на листи Социјалистиче партије Србије, “Ивица Дачић-премијер Србије“ недвосмислено указује на однос и чврст став Социјалистичке партије Србије према Косову и Метохији.

Покрајински одбор је недвосмислено утврдио да је Социјалистичка партија Србије, још једном доказала, да је истински носилац државотворне политике те да никада не ставља партијске интересе испред интереса сопствене државе и народа.

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије потврдио је чврсту подршку политици председника партије, Ивице Дачића, те подршку кандидатури Александра Вучића за председника Републике Србије.

Покрајински одбор Социјалистичке партије Србије учиниће све да листа “Ивица Дачић-премијер Србије“ докаже постојаност наше политике државотворности, социјалне правде и заштите права и интереса српског народа и остварити победнички резултат.

Информативна служба Покрајинског одбора СПС КиМ

Категорије: Локал|Састанци