Најновије

Избори 2022-Александар Антић: Социјалисти се враћају на Нови Београд Београд

Потпредседник Социјалистичке партије Србије Александар Антић изјавио је данас, у разговору с грађанима Новог Београда у оквиру предизборне кампање за београдске изборе, да је време да СПС буде опет јак на Новом Београду, јер је неопходан бржи развој Новог Београда.

„Сваког дана разговарамо са грађанима на Новом Београду, и зато ми данас имамо јасну слику шта је Новобеограђанима најпотребније. У листу наших приоритета стављамо пројекте који су неопходни за бржи развој највеће општине у Београду, а то је свакако пре свега Дом здравља на Бежанијској коси, али и реконструкција Дома здравља у блоку 44, али и да наставимо са уређењем међублоквских зелених површина“, рекао је Антић.

Као једно од питања које посебно занима све грађане Новог Београда, потпредседник СПС је истакао је уређење Савског кеја.

„Изградња додатних рекреативних садржаја, бициклистичке стазе, игралишта, али и реализација пројекта Линијског парка, то је оно што су захтеви Новобеограђана данас. Ми смо спремни, имамо тим, имамо знање, разумемо шта су потребе људи који овде живе, и за то ћемо наставити да се боримо“, нагласио је Антић.

Ингормативна служба ГрО Београд