Најновије

Никодијевић: Сарадњом Бара и Београда подижемо односе на виши ниво Београд

Председник Скупштине града Никола Никодијевић угостио је данас у Старом двору председника Скупштине општине Бар Бранислава Ненезића који је са делегацијом овог града у дводневној посети српској престоници.

Никодијевић је овом приликом изразио задовољство што се први пут састаје са званичницима из Бара, пожелевши им пријатан боравак у Београду.

– Имали смо веома конструктиван и плодоносан разговор у циљу успостављања сарадње између Београда и Бара. Осим што нас много тога истински повезује, желимо да односе подигнемо на виши ниво. Верујем да ћемо оваквим сусретима и разменом искустава у раду наших градских управа и секретаријата у областима саобраћаја, туристичке привреде, културних и спортских садржаја на конструктиван начин помоћи једни другима – истакао је Никодијевић.

Он је додао да се током састанка разговарало и о реализованим и актуелним пројектима Града Београда и Општине Бар на унапређењу комуналне и саобраћајне инфраструктуре.

– Очекујем да ћемо разменом искустава и добре праксе у раду наших јавних комуналних предузећа у блиској будућности покренути заједничке иницијативе и пројекте који ће бити од користи нашим грађанима – поручио је Никола Никодијевић.

Бранислав Ненезић захвалио је Николи Никодијевићу и Граду Београду на позиву да посети нашу престоницу.

– Бар и Београд вежу традиционално добри односи и сарадња и надам се да ћемо их унапредити у будућности путем разних комуналних и инфраструктурних пројеката који ће бити на корист грађанима наша два града – рекао је Ненезић.

Извор: Беоинфо

Категорије: Београд