Најновије

Милићевић разговарао са ученицима Гимназије у Лазаревцу Вести

Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен са координацију активности и мера у области односа Републике Србије са дијаспором Ђорђе Милићевић разговарао је данас у „Модерној галерији“, са ученицима Гимназије у Лазаревцу у оквиру трибине „Са министром на ти“.

Милићевић је младима поручио да уче и стичу знање, јер је то знање њихова моћ коју никада нико неће моћи да им одузме и нагласио да млади морају да имају јасан став, да верују у њега и да ако желе да промене свет на боље да прво мењају себе, па онда све друге.

Ви сте будућност Србије и заједно са вама ми градимо успешну и богату државу, поручио је Милићевић и додао да је циљ да свако од ученика остане у земљи у којој ће моћи да буде успешан у послу којим се бави.

Министар је истакао да ће држава да их подржи, а да је на њима да сањају велике снове и да имају на уму да су њихов рад и упорност кључ да отворе врата тих снова.

Свако јутро кад се пробудите размишљајте шта добро можете урадити тог дана и за себе и за своју породицу, окружење, своју земљу. Будите јединствени јер само кад сте сложни онда сте непобедиви, јер су јединство и слога оно што је данас најпотребније Србији, а будућност Србије сте управо ви, поручио је министар гимназијалцима.

Трибина у Лазаревцу једна је у низу у оквиру кампање „С министром на ти“.

Министар Милићевић наредних недеља обићи ће целу земљу и разговарати са младима у градовима и општинама широм Србије.

Извор: Влада Србије