Најновије

Социјалистичка партија Србије предала листу за предстојеће изборе заказане за 17. децембар Вести

Коалиција Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србије-Зелени Србије предала је вечерас Републичкој изборној комисији листу под називом “Ивица Дачић – премијер Србије” за предстојеће парламентарне изборе заказане за 17. децембар.
Предаји листе синоћ су присуствовали, уз председника СПС Ивицу Дачића и лидери Јединствене Србије и Зелених Србије, Драган Марковић Палма и Иван Карић, као и кандидати за народне посланике.


Предаји листе присуствовали су и Бранко Ружић и министри Славица Ђукић-Дејановић, Ђорђе Милићевић, Новица Тончев, Владан Заграђанин, потпредседница НСРС Снежана Пауновић, председник социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, кандидат за градоначелника Београда Тома Фила, члан ГО СПС Марко Милошевић, др Владимир Ђукић, као и капитен женске фудбалске репрезентације Виолета Словић.

„Сама чињеница да смо за један дан прикупили више од 20.000 потписа говори о томе да смо поред СНС-а најорганизованија политичка странка и коалиција и да имамо све предиспозиције да наш изборни резултат буде добар на следећим изборима“, рекао је Ивица Дачић.


Дачић је истакао да очекује да ће две коалиције окупљене око СНС и СПС имати убедљиву већину на изборима, како би имали стабилну владу која ће радити у интересу Србије.

Информативна служба ГО СПС