Најновије

Бранко Ружић: СПС има циљ да победи на изборима, а не да буде друга, трећа или пета Вести

Бранко Ружић изјавио је данас да коалиција око СПС излази на изборе 17. децембра да би победила а не како је рекао, да би била друга, трећа или пета.

Ружић је у Лесковцу рекао да је уверен да ће та коалиција после 17. децембра играти „још важнију улогу у трасирању и реализацији свих важних пројеката, како на локалним нивоима тако и на републичком“.

Упитан да ли ће после избора ићи у коалицију са СНС или имају шири коалициони капацитет, Ружић је рекао да ће у случају да не буду имали довољно мандата, СПС и Јединствена Србија позвати своје „партнере“ да заједно формирају власт.

„Када говоримо о томе шта ће бити након избора, јасан је став лидера ове коалиције и председника СПС Ивице Дачића који је врло прецизно дефинисао шта је политика наше коалиције, тако да они који не корсенспондирају са једном таквом политиком не видим начина како би могли да се нађу у редовима неке будуће власти, било на републичком или овде на нивоу Лесковца“, навео је Ружић.

Оценио је да је Лесковац „увек био резервоар“ гласова за социјалисте и за Јединствену Србију.

„Управо ће ова листа на републичком нивоу имати пет кандидата из Лесковца за посланике и то је довољан показатељ колики значај руководства двеју партија дају не само Лесковцу већ и Јабланичком округу“, рекао је Ружић.

Извор: Н1