Најновије

Ивица Дачић у Земуну: Кључ политичке стабилности је победа у Београду Вести

На предизборном скупу Социјалистичке партије Србије у Земуну, пружена је снажна подршка грађана ове београске општине изборној листи “ИВИЦА ДАЧИЋ-ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ, ТОМА ФИЛА-ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА”. Лидер Коалиције Социјалистичка партије Србије – Једиствени Србије – Зелени Србије, Ивица Дачић, истакао је да је Београд данас модерна престоница, и да нико не може оспорити његов статус најперспективније метрополе у овом делу Европе.

– Захваљујући досадашњем залагању, заједно са нашим коалиционим партнерима, Београд је постао центар овог региона. Управо наставак преданог рада и развој великих, стратешки важних пројеката, и сви резултати које смо заједнички постигли овде у Београду, представљају кључ политичке стабилности. То је наш задатак, да заједно са досадашњим коалиционим партнерима освојимо већину овде у Београду, у интересу стабилности и наставка развоја града, истакао је Дачић.

            Дачић је подвукао, да поред нашег кандидата за градоначелника, чувеног адвоката Томе Филе, шеф нашег тима је Никола Никодијевић, човек који већ годинама, као председник Скупштине града, успешно спроводи све најважније пројекте у граду, неуморно борећи се за бољитак својих Београђана.

Никола Никодијевић истакао је да иза Томе Филе, нашег кандидата за градоначелника, стоји тим озбиљних људи, доказаних у свом послу, који су заиста, годинама предано радећи, показали како се може поштено и вредно борити за Београђане.

– Наша листа “Тома Фила – градоначелник Београда” састоји се од тима професора, лекара, привредника, стручњака, људи који се баве комуналним питањима, животном средином, свим оним неопходним стварима, ако хоћете на један успешан начин да управљате двомилионским градом, као што је Београд, нагласио је Никодијевић.

Кандидат за градоначелника, адвокат Тома Фила, подвукао је да је поновну кандидатуру за градоначелника коалиције СПС-ЈС-ЗС доживео као велику част, и да ће, без обзира на резултат, наставити да се бори за интересе Београђана.

– У претходном мандату одборника у Скупштини града, уложио сам своје знање и искуство, и  трудио се да својим деловањем побољшам рад градског парламента, јер сматрам да још увек имам шта да дам нашем граду и својим младјим колегама. Као и до сада, наставићу да се борим за права најугроженијих као и за права припадника трећег доба, и зато вас позивам да заједно пружимо подршку нашој листи , закључио је Фила.

На скупу су присуствовали функционери СПС Александар Антић, Вања Вукић, Дејан Раденковћ, Ђорђе Чабаркапа, као и представници Јединствене Србије и Зелених Србије, Јелена Миленковић и Драган Јаковљевић.