Најновије

Предизборни скуп СПС-а на Врачару-Никодијевић: Људи на нашој листи донеће изборну победу 17. децембра Вести

На предизборном скупу на Врачару,  Коалиције Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србија-Зелени Србије и листе „Тома Фила – градоначелник Београда , обратио се председник градске организације СПС Београд и досадашњи председник Скупштине града, Никола Никодијевић.

Никодијевић је истакао да иза Томе Филе, кандидата Социјалистичке партије за градоначелника, стоји тим озбиљних људи, доказаних у свом послу, који су заиста, годинама предано радећи, показали како се може поштено и вредно борити за Београђане.

  • Поносим се сваким кандидатом кога смо предложили и на градској и на републичкој листи, са њиховим биографијама, ми имамо најугледније и најквалитетније људе, и то је оно што ће донети Социјалистичкој партији Србије резултат на овим изборима, нагласио је Никодијевић.

Никодијевић је изразио уверење да ће коалиција СПС-ЈС-ЗС остварити један добар изборни резултат 17. децембра.

  • Са нашим доказаним тимом људи, и резултатима који стоје иза нас, морамо завршити оно што смо започели у Београду и морамо победити 17. децембра. Након тога очекујем и победу у градским општинама на пролеће идуће године, закључио је Никодијевић.

На предизборном скупу на Врачару обратили су се и кандидат за градоначелника, адвокат Тома Фила и функционер СПС-а Александар Антић.

Информативна служба ГрО Београд

Категорије: Вести|Избори 2023