Најновије

Душан Бајатовић у Новом Саду: Српски народ дефинише достојанство, а народ који зна шта хоће, немогуће је победити Вести

Душан Бајатовић је на свечаној конвенцији коалиције Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија – Зелени Србије, у Новом Саду поручио да национални интерес нема цену, а да Србија и Косово имају вечну и нераскидиву везу која је део наше душе и нашег идентитета, баш као што је и Република Српска и зато јеполитика СПС-а политика подршке свим Србима без обзира где живе.

Бајатовић је истакао да СПС водио одговорну политику у којој не жели да напусти своја традиционална пријатељства, али да у исто време постоји јасна свест о последицама санкција.

„Српски народ дефинише достојанство, а народ који зна шта хоће, немогуће је победити!“ нагласио је Бајатовић.

„После 5. октобра наметнут нам је неолиберални капитализам, са идејом да се уништи породица, здравствени систем, образовни систем, да се људи осиромаше и отуђе. Зато не смемо да дозволимо повратак оних који су Србију осрамотили и уназадили“, рекао је Бајатовић.

„Социјалистичка партија Србије се залаже за повратак достојанства раднику, сељаку, пољопривреднику и предузетнику. Социјалистичка партија се залаже за повратак правих вредности у којима је јасно дефинисана улога породице, родитеља и деце у складу са моралним, природним и људским начелима. СПС се бори да сачува традицију, историју, веру,културу и достојанство! Уставом Републике Србије гарантује се достојанство сваког грађанина и зато Социјалистичка партија ради на повратку онога што је многима у транзицији одузето”.

Бајатовић је објаснио да праведнија расподела друштвеног капитала значи да ће они који су богати, морати да одвоје више за оне који имају мање.

„СПС је партија часних и поштених људи који верују и чувају своју државу“, закључио је Душан Бајатовић на предизборној конвенцији у Новом Саду.

Информативна служба ГО СПС