Најновије

Предизборни скуп СПС у Обреновцу-Никодијевић: БГ воз ће повезати Обреновац са центром града Вести

На предизборном скупу Социјалистичке партије у Обреновцу, председник градске организације СПС Београд, Никола Никодијевић, обратио се окупљеним градјанима и истакао да је досадашња градска власт све обећано испунила.

-Наш циљ остаје равномеран развој Београда, нарочито рубних општина, ми знамо шта су потребе Обреновчана. Приоритет нам је боље саобраћајно умрежавање, да Обреновац преко нове линије БГ воза повежемо са метроом и са центром Београда, подвукао је Никодијевић.
Никодијевић је нагласио да за Социјалистичку партију Србије не постоје грађани првог и другог реда, и да ће кандидат за градоначелника Тома Фила наставити да се залаже за равномеран развој Београда.

-Све што смо обећали у претходних неколико година смо испунили, или смо започели са реализацијом. Социјалистичка партија Србије је са својим коалиционим партнерима у Београду покренула велике инфраструктутне пројекте, и морамо победити на изборима 17. децембра, да би Обреновац, Београд и Србија наставили да се развијају, закључио је Никодијевић.

Залажемо се за равномеран развој Београда

Кандидат Социјалистичке партије Србије за градоначелника Београда, адвокат Тома Фила, говорио је на предизборном скупу коалиције СПС-ЈС-ЗС у Обреновцу.
Фила је окупљеним градјанима обећао наставак политике улагања у динамичан развој Обреновца, и поносно истакао космополитски дух Београда.

  • Београд је град отворног срца. Само велики градови који својом енергијом привлаче милионе људи, могу се назвати метрополом, нагласио је Фила и додао – Социјалистичка партија Србије се залаже за равномеран развој свих делова Београда, нарочито рубних општина. Наш циљ је да се обезбеде једнаки услови за живот свим суградјанима, да имају модерне саобарћајнице, приступ здравственој заштити, школе, обданишта и све друге услове који су једнаки животу у центру града, рекао је Фила.
    Говорећи о квалитету живота, као посебно значајно издвојио је питање екологије и заштите животне средине.
  • Имајући у виду да се у Обреновцу производи 50% електричне енергије за целу Србију, наставићемо са праксом озелењавања великих површина и пошумљавањана, са посебним акцентом на ову општину. То нам је не само обавеза према суграђанима, него и део усвојене стратегије пошумљавања у граду Београду, закључио је Фила.


На предизборном скупу у Обреновцу градјанима су се обратили и лидер СПС Ивица Дачић, као и кандидат за градоначелника, адвокат Тома Фила. На скупу су присуствовали и представници коалиционих партнера, Јединствене Србије и Зелених Србије, Јелена Миленковић и Иван Карић.

Информативна служба ГрО Београд

Категорије: Вести|Избори 2023