Најновије

Ивица Дачић у Горњем Милановцу: Српски национални интереси су императив деловања Социјалистичке партије Србије Вести

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас на предизборном скупу у Горњем Милановцу да је важно да грађани гласају за идеју правде, равноправности и једнаких могућности као и за, како је навео, победничку Србију у којој је Александар Вучић председник, а он премијер.


Ивица Дачић је своје обраћање започео сећањем на бившег председника СПС-а Слободана Милошевића који је према његовим речима, био пример како се земља воли и брани и како се за националне интересе не штеди ни сопствени живот.
„Слободан Милошевић је осуђен у име целе земље и целог народа, а данас његов унук поносно стоји као трећи носилац листе коалиције СПС – јединствена Србија – Зелени Србије, показујући да се идеје истине и правде, љубави према земљи и свом народу преносе код социјалиста и правих родољуба с колена на колено“, рекао је Дачић.
Зато је, како је истакао Дачић, важно да грађани гласају за идеју правде, равноправности и једнаких могућности за све, за коалицију која наставља да се бори за интересе Србије и свих њених грађана.
„Зато је важно да се гласа за победничку Србију у којој је Александар Вучић председник и Ивица Дачић премијер“, закључио је

Информативна служба ГО СПС