Најновије

Предизборни скуп у Раковици-Тома Фила: Боримо се за јачање радничких права Вести

Кандидат за градоначелника Београда коалиције Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србија-Зелени Србије, адвокат Тома Фила, обратио се грађанима на предизборном скупу на општини Раковица.
Фила је истакао да ће се као градоначелник Београда залагати за јачање радничких права, а да је ова тема нарочито важна на општини Раковица.

-Веома је важно да о томе причамо овде на радничкој Раковици. Овде су људи почетком 2000-тих година масовно остајали без посла, затвране су фабрике, обустављана производња, а спроводјене фантомске приватизације. Ми се залажемо за јачање права из радничког односа, за сарадњу са синдикатима, за заштиту радничког достојанства, подвукао је Фила.
Тома Фила закјучио је да је Социјалистичка партија Србије партија радничке класе, и да су радничка права приоритет нашег политичког деловања.
На предизборном скупу присутнима су се обратили и лидер СПС Ивица Дачић и председник градске организације СПС Београд, Никола Никодијевић, а присуствовали су функционери СПС Александар Антић, Владан Заграђанин, Ђорђе Чабаркапа, Никола Шаиновић, кандидати за народне посланике проф.др Владимир Ђукић, Наташа Богуновић, Дејан Раденковић, Радован Арежина.

Информативна служба ГрО Београд