Најновије

ПУНА ПОДРШКА ИВИЦИ ДАЧИЋУ Вести

На састанку руководства Социјалистичке партије Србије дата је пуна подршка председнику СПС, Ивици Дачићу. Истакнуто је, као и у великом броју дописа градских и општинских одбора из свих делова Србије, да је за будућност СПС кључно јединство у партији на челу са председником Ивицом Дачићем.

У јануару, након завршетка изборног процеса, биће одржана седница Главног одбора у циљу темељне анализе резултата, даље реформе и кадровског јачања Социјалистичке партије Србије.

Приоритет је завршетак изборног процеса  и конституисање органа на свим нивоима. У складу са већ раније донетим одлукама, Социјалистичка партија Србије са својим коалиционом партнерима Јединственом Србијом и Зеленима Србије, спремна је за наставак сарадње на свим нивоима са Александром Вучићем и Српском напредном странком.

Социјалистичка партија Србије се захваљује свим грађанима коју су дали подршку листи Ивица Дачић – Премијер Србије, на парламентарним, покрајинским и локалним изборима.

Такође, захваљујемо се свим члановима, активистима и симпатизерима на ангажовању, труду и посвећености у претходној кампањи.

Информативна служба ГО СПС