Најновије

Милетић Михајловић-Тића

Рођен је 1951. године у Лесковцу код Петровца на Млави. Завршио је Учитељску школу и Природно-математички факултет у Београду.

Oд 1977. године је радио као професор у петровачкој гимназији, а од 1991. до 2001. године био је њен директор. У Општинској управи Петровац на Млави, обављао je дужност просветног инспектора, а затим у Завичајном музеју, годину дана, био в.д. директора.

После локалних избора 2004. године, изабран је за председника СО Петровац на Млави. За народног посланика први пут је изабран 2007. године, а 2008. године је поново биран за посланика Народне скупштине Републике Србије. У том мандату био је и на дужности председника скупштинског Одбора за међунационалне односе.

За народног посланика, биран је и 2012, 2014. и 2016. године. У актуелном скупштинском сазиву, члан је два одбора: Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу и Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво.

У Социјалистичкој партији Србије је од 1990. године: најпре је био потпредседник, затим председник Општинског одбора, а сада је председник Општинске организације СПС Петровац на Млави. Био је члан Извршног одбора ГО СПС, а од 2012. године је члан Председништва СПС-а. Од септембра 2015. године, поново је изабран за члана Председништва Социјалистичке партије Србије.