Најновије

Снежана Пауновић

Рођена је 1975. године у Пећи. Дипломирана економисткиња.

У периоду 2006-2013. године обављала је функцију Координатора СО Ђаковица и СО Дечане на које је у два наврата именована Одлуком Владе Републике Србије. Од 2014. Године обавља функцију в.д. директора Апотекарске установе Пећ.

Била је чланица Управног одбора Агенције за развој малих и средњих предузећа, чланица Управног одбора “YUQS”, председница Надзорног одбора Аеродрома „Никола Тесла“ и чланица Скупштине акционара Државне лутрије Србије.

Чланица је Социјалистичке партије Србије од 1992. године.

У неколико мандата била је чланица Главног одбора Социјалистичке партије Србије а од 2012. године обавља функцију секретарке Форума жена Србије.

На функцију народног посланика у Народној скупштини Републике Србије изабрана је први пут 2013. године. Тренутно у другом мандату обавља функцију народног посланика у Народној скупштини Републике Србије.

Чланица је скупштинског Одбора за културу и информисање и заменица члана у Одбору за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, Одбору за Косово и Метохију и Одбору за дијаспору и Србе у региону.